• 3

LUMLUX CORP.

Profil Perusahaan

LumLux Corp. minangka perusahaan teknologi tinggi sing didedikake kanggo P&P, produksi lan penjualan HID lan LED supaya tuwuh lampu lan kontroler lan uga menehi solusi bangunan pabrik omah kaca lan Pabrik. Perusahaan iki dununge ing Panyang Industrial Park, Suzhou, jejer karo dalan tol Shanghai - Nanjing lan jalur dering Suzhou lan nikmati jaringan lalu lintas stereo sing trep.

Wiwit didegaké ing taun 2006, Lumlux wis darmabakti kanggo perlengkapan pencahayaan efisiensi tinggi lan kontroler ing cahya tambahan Pabrik lan lampu Public. Produk pencahayaan tambahan tanduran wis akeh ditrapake ing Eropa lan Amerika lan wis menang reputasi global lan reputasi global kanggo industri pencahayaan China.

Kanthi pabrik standar sing nutupi luwih saka 20.000 meter persegi, Lumlux duwe luwih saka 500 staf profesional saka macem-macem bidang. Sajrone pirang-pirang taun, gumantung karo kekuwatan perusahaan sing padhet, kemampuan inovasi sing durung entek lan kualitas produk sing apik banget, Lumlux wis dadi pimpinan industri.

LumLux wis netepi filosofi sing nyisipake tumindak kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuwatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa. Perusahaan terus nambah proses manufaktur, nyusun produksi lan baris uji kelas siji ing dunya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing saubengé, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing bermutu lan standar.

Kanthi pangembangan pangembangan pertanian modern, LumLux bakal terus njogo filosofi perusahaan "integritas, dedikasi, efisiensi lan win - win", kerja sama karo mitra sing ditrapake kanggo bidang pertanian, ngupayakake mbesuk kanthi modernisasi pertanian.

Budaya Perusahaan

Visi perusahaan

sesanti: Nggunakake Sumber Daya Cerdas kanggo Nggawe Masa Depan sing Apik 

Misi perusahaan

Dadi produsen pasokan listrik cerdas kelas dunia, nyedhiyakake produk lan layanan tenaga listrik cerdas sing stabil lan efisien

Filsafat bisnis

Pangguna berorientasi kaping pisanan tekan inovasi

Nilai inti

Integritas, Pengabdian, Efisiensi, Kemakmuran

Tur Pabrik

Penghormatan Perusahaan

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap