. Babagan Kita - LumLux Corp Co., Ltd.
  • 3

LUMLUX CORP.

Profil Perusahaan

LumLux Corp. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing darmabakti kanggo R&D, produksi lan dodolan lampu lan pengontrol lampu HID lan LED lan uga nyedhiyakake solusi bangunan pabrik griya ijo lan tanduran.Perusahaan iki dumunung ing Panyang Industrial Park, Suzhou, jejere Shanghai - Nanjing highway lan Suzhou ring expressway lan nglaras trep jaringan stereo-lalu lintas.

Wiwit diadegake ing taun 2006, Lumlux wis darmabakti kanggo R&D saka peralatan lan pengontrol lampu efisiensi dhuwur ing lampu tambahan tanduran lan lampu umum.Produk lampu tambahan tanduran wis akeh diterapake ing Eropa lan Amerika lan wis menangake pasar global lan reputasi donya kanggo industri lampu China.

Kanthi pabrik standar sing luwih saka 20.000 meter persegi, Lumlux duwe luwih saka 500 staf profesional ing macem-macem lapangan.Swara taun, gumantung ing kekuatan perusahaan ngalangi, kemampuan inovasi unexhausted lan kualitas produk banget, Lumlux wis pimpinan ing industri.

LumLux wis netepi filosofi nembus sikap kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa.Perusahaan terus-terusan nambah proses manufaktur, nggawe garis produksi lan tes kelas pertama ing donya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing kabeh cara, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing berkualitas lan standar.

Kanthi pangembangan pembangunan pertanian modern, LumLux bakal terus njunjung filosofi perusahaan "integritas, dedikasi, efisiensi lan menang - menang", kerjo bareng karo partners pengabdian kanggo lapangan tetanèn, nggawe efforts kanggo sesuk luwih apik karo modernisasi tetanèn.

Budaya Perusahaan

Visi perusahaan

sesanti: Nggunakake Intelligent Power Supply kanggo Nggawe Masa Depan Luwih

misi perusahaan

Dadi produsen sumber daya cerdas kelas donya, nyedhiyakake produk lan layanan pasokan listrik cerdas sing stabil lan efisien

Filosofi bisnis

Wong-oriented pangguna tekan inovasi pisanan

Nilai inti

Integritas, Pengabdian, Efisiensi, Kesejahteraan

Tur Pabrik

Kehormatan Perusahaan

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap