• spanduk
  • Intelektualisasi Manufaktur Lampu Tuwuh LED ing Lumlux

    LED Grow Light Manufaktur Intellec...

    ● workshop produksi otomatis kanggo LED tuwuh cahya.Iki dirating minangka bengkel demonstrasi cerdas provinsi dening pemerintah.Kanthi tekane jaman Industri 4.0, manufaktur cerdas wis dadi tren sing ora bisa dihindari kanggo pangembangan pabrikan tradisional.Lumlux wis aktif ...
    Waca liyane
  • Bubar, Komite Evaluasi Penghargaan Kualitas Suzhou ngetokake "Keputusan Pengumuman Organisasi Pemenang Penghargaan Kualitas Suzhou 2020", lan Lumlux menangake Suzhou Quali 2020...

    Bubar, Suzhou Quality Award Ev...

    Bubar, Komite Evaluasi Penghargaan Kualitas Suzhou ngetokake "Keputusan Pengumuman Organisasi Pemenang Penghargaan Kualitas Suzhou 2020", lan Lumlux menang Penghargaan Kualitas Suzhou 2020.Penghargaan Kualitas Suzhou minangka penghargaan ing bidang manajemen kualitas sing diadegake dening ...
    Waca liyane
  • Kepala Komite Organisasi Komite Partai Kota Suzhou, Lu Xin, lan Sekretaris Komite Partai Distrik Xiangcheng Gu Haidong lan pimpinan liyane teka ing kompa...

    Ketua Panitia Organisasi...

    Tanggal 14 April 2020, Lu Xin, anggota Komite Tetap Komite Partai Kota Suzhou lan Menteri Departemen Organisasi, mimpin tim menyang perusahaan kita kanggo mriksa lan nuntun produksi safety.Gu Haidong, Sekretaris Komite Distrik Xiangcheng, Pan Chunhua, Anggota St...
    Waca liyane
  • Kanggo nguatake pondasi kanggo riset ilmiah, lan kanggo maju karya LUMLUX - rapat laporan kemajuan taunan babagan subjek khusus utama saka ilmu nasional limang taun kaping 13 ...

    Kanggo nguatake pondasi ilmu ...

    Ing afternoon 27 Mei 2018, wektu Beijing, inspeksi kemajuan taunan lan patemon exchange laporan interim subyek khusus tombol 13th limang taun rencana ilmu lan teknologi nasional dianakaké ing LUMLUX, Suzhou.Subjek laporan lan ijol-ijolan iki yaiku "riset lan ...
    Waca liyane
  • Pemimpin komisi pembangunan lan reformasi provinsi ngunjungi perusahaan kita kanggo mriksa lan diselidiki

    Pembangunan lan Reformasi Provinsi...

    Ing wayah sore tanggal 9 Maret 2018, pimpinan komisi pembangunan lan reformasi provinsi jiangsu ngunjungi perusahaan kita kanggo mriksa lan diselidiki, lan ketua perusahaan, jiang yiming, menehi resepsi sing anget ing kabeh proses.Ing simposium, umum ...
    Waca liyane
  • Tindakake tren lan gawe jaman awan

    Tindakake tren lan gawe awan...

    Ing 23 April 2018, mesin maya ziguang lan perusahaan utama ing suzhou nganakake upacara penandatanganan kerjasama ing pusat pengalaman industri ziguang.Ing mangsa ngarep, mesin awan ziguang bakal kerjo bareng karo perusahaan utama sing mlebu kontrak iki ing aspek industri pabrik cerdas ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh para pemimpin distrik xiangcheng suzhou kanggo ngunjungi LUMLUX

    Sugeng rawuh para pemimpin xiangcheng dis...

    Ing wayah sore tanggal 15 Desember 2017, wakil sekretaris panitia distrik lan direktur distrik distrik xiangcheng kutha suzhou, cha yingdong, wakil direktur distrik pan chunhua mimpin biro ekonomi lan informasi kabupaten, biro keuangan lan biro dagang kanggo ngunjungi LUMLUX CORP. &...
    Waca liyane
  • Laboratorium lisensi LUMLUX CSA

    Laboratorium lisensi LUMLUX CSA

    Wiwit taun 2007, nalika LUMLUX CORP saka suzhou entuk kualifikasi laboratorium klompok CSA lan kualifikasi CPC, wis netepi kualitas produk sing berkualitas lan tes sertifikasi sing paling profesional lan ketat sajrone sepuluh taun, ngutamakake kualitas.Izin CSA...
    Waca liyane
  • Oktober ▏Lumlux produk anyar dibukak ing 2017 Hong Kong International Autumn Lighting Fair

    Oktober ▏Lumlux produk anyar diumumake ...

    Tanggal 27 Oktober 2017, Pameran Pencahayaan Musim Gugur Internasional Hong Kong 2017 dibukak ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Hong Kong (Causeway Bay).Lumlux nampani pelanggan anyar lan lawas.(No. Booth: N101-04/GH-F18) Suzhou Lumlux CORP nampilake driver LED, pasokan listrik HID, ...
    Waca liyane
  • Wakil walikota wang xiang ngunjungi perusahaan kanggo neliti

    Wakil walikota wang xiang mengunjungi com...

    Wang xiang, anggota panitia panitia partai kotamadya suzhou lan wakil walikota eksekutif suzhou, ngunjungi perusahaan kasebut ing jam 10 ing tanggal 8 Agustus 2017, lan pimpinan senior perusahaan, kayata jiang yiming, ketua perusahaan, lan qiu Ming, wakil ketua perusahaan,...
    Waca liyane
  • Kepala distrik Gu haidong ngunjungi perusahaan kita kanggo mriksa lan neliti

    Kepala distrik Gu haidong ngunjungi ...

    Ing wayah sore, gu haidong, kepala distrik distrik xiangcheng, suzhou, teka ing perusahaan kita kanggo mriksa lan neliti.Kepala distrik gu haidong ngrungokake laporan wakil manajer umum perusahaan pu min babagan pangembangan LUMLUX, lan ngobrol karo ...
    Waca liyane
  • LUMLUX 2016 Key R&D Project Review Postdoctoral Research Project "Pengembangan Teknologi Utama kanggo Tanduran Ngarep"

    LUMLUX 2016 Key R&D Project Revi...

    Ing September 2016, rapat evaluasi pambuka proyek riset postdoctoral "riset lan pangembangan teknologi kunci ing pabrik tanduran rumah tangga" sukses dianakake ing Newcastle, menehi tandha peluncuran resmi proyek kunci iki.Sejumlah pimpinan distrik xiangcheng...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2