• 2

Kegiatan Perusahaan

  • Lumlux lit up a million flowers in 40,000㎡High-Tec Greenhouse

    Lumlux nyinari sejuta kembang ing 40,000㎡High-Tec Greenhouse

    Ing tanggal 15 Maret 2020, Greenhouse High-Tec Modern Modern Budidaya Lanzhou resmi digunakake. Proyek sistem growlight sing ditindakake Lumlux uga resmi murup. Taman Demonstrasi Pertanian Modern Distrik Anyar Lanzhou, kanthi luas udakara 635 hektar ...
    Waca liyane
  • Congratulations on the opening of LUMLUX' staff house

    Sugeng rawuh ing pembukaan omah staf LUMLUX

    Kanggo ngasilake karyawan luang lan nyedhiyakake lingkungan lan kahanan sing luwih apik kanggo pakaryan, sinau lan urip, panitia serikat pekerja LUMLUX CORP. Wis nyiapake lan ngatur pirang-pirang wulan, lan pambangunan "omah pekerja" bakal mati ...
    Waca liyane
  • [remembering the original intention to create a brilliant future] LUMLUX 2018 Spring Festival gala was held successfully

    [ngelingi maksud asli kanggo nggawe masa depan sing apik] Festival Festival Musim Semi LUMLUX 2018 dianakake kanthi sukses

    2017 wis adoh banget saka kita kanthi langkah-langkah sing kuat, lan taun ngarep-arep saiki bakal nyedhaki. Ing dina sing nyenengake iki kanggo pamitan sing lawas lan nampani teknologi pasokan listrik nezhou anyar, LTD., Kanggo ngucapake matur nuwun marang kabeh karyawan amarga kerja keras ing taun kepungkur, dianakake ...
    Waca liyane
  • LUMLUX – Suzhou campus recruiting fair

    LUMLUX - Pameran rekrutmen kampus Suzhou

    Bubar iki, perusahaan kita aktif bekerjasama karo suzhou "rencana kampus suzhou sing dipimpin" sesuai karo kabutuhane perusahaan pangembangan sing saya akeh, lan kanthi aktif ngenalake talenta teknologi tinggi, ing tengah wulan Oktober, November lan awal Desember menyang garis timur laut ...
    Waca liyane
  • LUMLUX | 2017 manufacturing & quality knowledge & skills competition

    LUMLUX | Kompetisi manufaktur & kualitas ilmu & katrampilan 2017

    Kompetisi ilmu lan ketrampilan, bebarengan dianakake pusat kualitas, pusat manufaktur, departemen sumber daya manusia lan serikat pekerja, dianakake ing lokakarya produksi lantai loro tanggal 21 Desember 2017. Jam 8 esuk esuk, kanthi nyenengake lan swara musik progresif, ...
    Waca liyane
  • Dreams set sail again – the tenth anniversary of LUMLUX

    Impen mlayu maneh - ulang taun kesepuluh LUMLUX

      Ing tanggal 18 Januari 2016, LUMLUX CORP. Nganakake perayaan ulang tahun kaping 10 "impen lelayaran maneh" LUMLUX ing hotel resort shenhu musim semi ing distrik xiangcheng, suzhou. Kabeh 300 karyawan LUMLUX sing nekani pahargyan kasebut. Ing dina gedhe iki, bocah anyar ...
    Waca liyane