• spanduk
  • Lumlux ing Horti China 2021

    Lumlux ing Horti China 2021

    Kanthi model lan konsep komunikasi internasional, HORTI CHINA promosi teknologi lan peralatan, ngumpulake bakat lan komunitas, promosi merek, promosi transaksi gedhe, lan komitmen kanggo ningkatake industri woh, sayuran lan kembang China.Ing padha ...
    Waca liyane
  • Riset babagan Pengaruh Cahya Suplemen LED ing Efek Nambah Pangasil saka Lettuce Hidroponik lan Pakchoi ing Rumah Kaca ing Musim Dingin.

    Riset babagan Pengaruh Suplemen LED...

    Panliten babagan Pengaruh Cahya Suplemen LED ing Efek Nambah Ngasilake Lettuce Hidroponik lan Pakchoi ing Rumah Kaca ing Musim Dingin [Abstrak] Musim dingin ing Shanghai asring nemoni suhu sing sithik lan sinar matahari sing sithik, lan tuwuh sayuran hidroponik ing griya ijo alon-alon. ...
    Waca liyane
  • Pionir ing Hortikultura——Lumlux ing 23rd HORTIFLOREXPO IPM

    Pionir ing Hortikultura——Lumlux ing 23...

    HORTIFLOREXPO IPM minangka pameran dagang paling gedhe kanggo industri hortikultura ing China lan dianakake saben taun ing Beijing lan Shanghai kanthi gantian.Minangka sistem pencahayaan hortikultura sing berpengalaman lan panyedhiya solusi luwih saka 16 taun, Lumlux wis kerja sama karo HORTIFLOREXPO IPM kanthi rapet kanggo ...
    Waca liyane
  • Skills PK-Lumlux kasil nganakake Lomba Ketrampilan Karyawan kaping 4

    Skills PK-Lumlux sukses dianakake ing ...

    Kanggo nambah katrampilan operasional lan kesadaran kualitas karyawan, ngrangsang niat sinau, nambah level teoritis lan nyepetake pambangunan tim profesional lan efisien, tanggal 29 Juni 2020, Lumlux Labor Union, pusat manufaktur Lumlux bebarengan ngatur ...
    Waca liyane
  • Lumlux madhangi sejuta kembang ing 40.000㎡High-Tec Greenhouse

    Lumlux madhangi sejuta kembang ing 40 ...

    Tanggal 15 Maret 2020, Lanzhou New District ModernAgriculturePark No. 2 High-Tec Greenhouse resmi dioperasikake.Proyek sistem growlight sing ditindakake dening Lumlux uga resmi murup.Taman Demonstrasi Pertanian Modern Distrik Anyar Lanzhou, kanthi total area sekitar 635 hektar...
    Waca liyane
  • Sugeng tanggap warsa LUMLUX

    Selamat atas pembukaan LUM...

    Kanggo nambah wektu luang karyawan lan nyedhiyakake lingkungan lan kahanan sing luwih apik kanggo karya, sinau lan urip, panitia serikat pekerja LUMLUX CORP wis nyiapake lan ngatur sawetara wulan, lan pambangunan "omah buruh" bakal mangkat...
    Waca liyane
  • [Ngelingi niat asli kanggo nggawe masa depan sing cerah] Gala Festival Musim Semi LUMLUX 2018 dianakake kanthi sukses

    [kelingan niat asline...

    2017 wis adoh saka kita kanthi langkah sing mantep, lan 2018 sing ngarep-arep wis cedhak.Ing dina seneng iki kanggo pamitan kanggo lawas lan welcome anyar, suzhou neukes power supply technology co., LTD., kanggo matur nuwun marang kabeh karyawan kanggo kerja keras ing taun kepungkur, dianakaké grand ...
    Waca liyane
  • LUMLUX - Pameran rekrutmen kampus Suzhou

    LUMLUX – Rekrutmen kampus Suzhou...

    Bubar, perusahaan kita aktif kerjo bareng karo suzhou "Suzhou kampus mimpin rencana" salaras karo kabutuhan perusahaan pembangunan sing saya ngembangaken, lan aktif introduce talent dhuwur-tech, mungguh, ing tengah Oktober, November lan awal Desember kanggo lin lor-wétan. ...
    Waca liyane
  • LUMLUX |2017 manufaktur & kualitas kompetisi kawruh & skills

    LUMLUX |Produksi 2017 &...

    Lomba pengetahuan lan ketrampilan, sing dianakake bebarengan dening pusat kualitas, pusat manufaktur, departemen sumber daya manusia lan serikat pekerja, ditindakake kanthi megah ing bengkel produksi lantai loro tanggal 21 Desember 2017. Jam 8 esuk, kanthi nyenengake. lan swara musik progresif, ...
    Waca liyane
  • Impen numpak prau layar maneh - mengeti sepuluh LUMLUX

    Impen mlayu maneh - sepuluh ...

    Ing tanggal 18 Januari 2016, LUMLUX CORP. nganakake perayaan gedhe saka ulang tahun kaping 10 saka "ngimpi re-sailing" LUMLUX ing hotel resort spring shenhu ing distrik xiangcheng, suzhou.Kabeh meh 300 karyawan LUMLUX rawuh ing perayaan kasebut.Ing dina gedhe iki, anyar ...
    Waca liyane