• 2

Kegiatan Pasar

  • Lumlux Is with You at KIFE

    Lumlux Karo Kowe ing KIFE

    Lumlux nekani Ekspo Kembang Internasional Kunming kaping 21 ing China (KIFE) wiwit tanggal 12 nganti 14 Juli. KIFE didegake ing taun 1995. Sawise luwih saka 20 taun akumulasi pengalaman lan udan sumber daya, dadi acara dagang tingkat dhuwur sing nuwuhake pembangunan industri kembang ing Asia ....
    Waca liyane
  • Lumlux "Landing" at GreenTech

    Lumlux "Landing" ing GreenTech

    GreenTech minangka papan rapat global kanggo kabeh profesional sing melu teknologi hortikultura ing RAI Amsterdam. GreenTech fokus ing tahap awal rantai hortikultura lan masalah produksi sing relevan karo petani. GreenTech bakal dianakake wiwit tanggal 11-13 Juni 2019 ing RAI Amsterdam Kanthi ...
    Waca liyane
  • Zhengzhou International Horticultural Expo 2018, we are coming!

    Expo Hortikultura Internasional Zhengzhou 2018, kita bakal teka!

    Pameran Hortikultura Internasional China Zhengzhou dianakake dina iki ing Pusat Ekspo Internasional Zhongyuan ing Zhengzhou, Provinsi Henan. Tema pameran iki yaiku "Inovasi kanggo Nambah Industri, Brand Casting Future", sing tujuane kanggo promosi upgrade teknologi lan ngganti produk ing ...
    Waca liyane
  • Lumlux Corp. participated in the 2018 Autumn Hong Kong International Lighting Fair

    Lumlux Corp. melu ing Pameran Lampu Internasional Musim Gugur Hong Kong 2018

    Lumlux Corp. melu ing Pameran Lampu Internasional Musim Gugur Hong Kong 2018 wiwit tanggal 27 nganti 30 Oktober ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Hong Kong. Luwih saka 10.000+ peserta pameran melu pameran iki. Lumlux minangka salah sawijining perusahaan sing nggawa ...
    Waca liyane
  • The successful holding of the 2018 Plant Factory Innovation Technology Exchange Conference

    Konferensi Sukses Konferensi Teknologi Inovasi Pabrik Pabrik 2018

    Tanggal 24 Agustus 2018, disponsori dening Aliansi Inovasi Pabrik Pabrik Cerdas Nasional, sing diatur dening Jaringan Pencahayaan Pertanian, Konferensi Pertukaran Teknologi Inovasi Pabrik Pabrik 2018 • Stasiun Suzhou (No. 4) dianakake ing laboratorium Suzhou UL Meihua Certification Co ., Ltd., ing Suz ...
    Waca liyane
  • Lumlux in 2018 China International Plant Factory and Agricultural Lighting Expo

    Lumlux ing Pabrik Pabrik Internasional China lan Lampu Lampu Pertanian ing taun 2018

    Suzhou Lumlux Corp gabung ing 2018 Pabrik Tanduran Internasional China lan Pameran Lampu Pertanian ing Pusat Pameran Sourcing Internasional Shanghai tanggal 13 Agustus 2018. Diatur dening Institut Lingkungan lan Pembangunan Berkelanjutan saka Akademi Ilmu Pertanian Cina, iki ...
    Waca liyane