• spanduk
  • Strawberry ing Sightseeing Liftable Shelf

    Strawberry ing Sightseeing Liftable Shelf

    Pengarang: Changji Zhou, Hongbo Li, lan liya-liyane. Artikel Sumber: Greenhouse Hortikultura Teknologi Teknik Pertanian Iki minangka basis eksperimen Institut Ilmu Pertanian Distrik Haidian, uga Taman Ilmu lan Pameran Teknologi Tinggi Pertanian Haidian.Ing 2017, penulis ...
    Waca liyane
  • Apa Ryegrass Nduwe Hasil Dhuwur ing LED Spektrum Lengkap?

    Apa Ryegrass Nduwe Hasil Tinggi ing Fu...

    | Abstrak |Nggunakake ryegrass minangka bahan uji, metode kultur matriks tray plug 32-tray digunakake kanggo nyinaoni efek saka tingkat tanduran (7, 14 butir / tray) ing telung panen ryegrass sing dibudidayakake kanthi lampu putih LED (17, 34th). , 51 dina) impact ing ngasilaken.Asil nuduhake yen ry...
    Waca liyane
  • Industrialisasi Pemuliaan Bibit ing Pabrik Tanaman

    Industrialisasi Perkembangbiakan Bibit...

    Abstrak Ing saiki, pabrik tanduran wis kasil mujudaken pemuliaan bibit sayur-sayuran kayata timun, tomat, mrico, eggplants, lan melons, menehi petani karo kualitas dhuwur bibit ing kelompok, lan kinerja produksi sawise tanduran luwih apik.Pabrik pabrik duwe ...
    Waca liyane
  • Spektrum cahya kanggo Pabrik Pabrik

    Spektrum cahya kanggo Pabrik Pabrik

    [Abstrak]Adhedhasar data eksperimen sing akeh, artikel iki ngrembug sawetara masalah penting ing pemilihan kualitas cahya ing pabrik tanduran, kalebu pilihan sumber cahya, efek cahya abang, biru lan kuning, lan pilihan spektral. kisaran, kanggo mbuktekake ...
    Waca liyane
  • Apa masa depan pabrik pabrik?

    Apa masa depan kasunyatan tanduran ...

    Abstrak: Ing taun-taun pungkasan, kanthi eksplorasi teknologi pertanian modern, industri pabrik tanduran uga berkembang kanthi cepet.Makalah iki ngenalake status quo, masalah sing ana lan langkah-langkah pencegahan pangembangan teknologi pabrik lan pangembangan industri, lan ...
    Waca liyane
  • Regulasi lan Kontrol Cahya ing Pabrik Pabrik

    Regulasi lan Kontrol Cahya ing Pabrik...

    Abstrak: Bibit sayuran minangka langkah pisanan ing produksi sayuran, lan kualitas bibit penting banget kanggo ngasilake lan kualitas sayuran sawise ditanam.Kanthi refinement terus-terusan divisi tenaga kerja ing industri sayur-sayuran, tunas sayur-sayuran wis mboko sithik ...
    Waca liyane
  • Piranti iki ngidini sampeyan mangan sayuran dhewe tanpa metu!

    Piranti Iki Ngidini Sampeyan Mangan Ow...

    [Abstrak]Saiki, piranti tanduran omah biasane nganggo desain terintegrasi, sing ndadekake ora nyaman kanggo gerakan lan bongkar muat.Adhedhasar karakteristik ruang urip warga kutha lan tujuan desain produksi tanduran kulawarga, artikel iki ngusulake ...
    Waca liyane
  • Pabrik tanduran - fasilitas budidaya sing luwih apik

    Pabrik tanduran - budidaya sing luwih apik ...

    "Bentene antarane pabrik tanduran lan kebon tradisional yaiku kebebasan produksi panganan seger sing ditanam sacara lokal ing wektu lan papan."Ing teori, saiki ana cukup pangan ing bumi kanggo Feed udakara 12 milyar wong, nanging cara panganan disebarake ing saindenging jagad yaiku ...
    Waca liyane
  • Data Ekspor Lampu Tuwuh Tanduran ing Tiga Triwulan Pisanan 2021

    Data Ekspor Lampu Tuwuh Tanduran ing T...

    Ing telung kuartal pisanan taun 2021, total ekspor produk lampu China gunggunge US$47 milyar, mundhak saben taun 32,7%, mundhak 40,2% sajrone periode sing padha ing taun 2019, lan tingkat pertumbuhan rata-rata rong taun. saka 11,9%.Antarane, nilai ekspor produk lampu LED yaiku 33,8 b...
    Waca liyane
  • Riset babagan Pengaruh Cahya Suplemen LED ing Efek Tambah Ngasilake Lettuce Hidroponik lan Pakchoi ing Griya Ijo ing Musim Dingin.

    Riset babagan Pengaruh Suplemen LED...

    Panliten babagan Pengaruh Cahya Suplemen LED ing Efek Nambah Ngasilake Lettuce Hidroponik lan Pakchoi ing Rumah Kaca ing Musim Dingin [Abstrak] Musim dingin ing Shanghai asring nemoni suhu sing sithik lan sinar matahari sing sithik, lan tuwuh sayuran hidroponik ing griya ijo alon-alon. ...
    Waca liyane
  • Peternakan vertikal nyukupi kabutuhan panganan manungsa, ngidini produksi tetanèn mlebu kutha

    Peternakan vertikal nyukupi kabutuhan panganan manungsa, ...

    Pengarang: Zhang Chaoqin.Sumber: DIGITIMES Tambah cepet ing populasi lan tren pembangunan urbanisasi samesthine kanggo nggusah lan ningkataké pembangunan lan wutah saka industri farm vertikal.Kebon vertikal dianggep bisa ngatasi sawetara masalah produksi pangan, ...
    Waca liyane
  • Pabrik tanduran ing film fiksi ilmiah

    Pabrik tanduran ing film fiksi ilmiah

    Sumber artikel: Plant Factory Alliance Ing film sadurunge "The Wandering Earth", srengenge saya cepet tuwa, suhu permukaan bumi sithik banget, lan kabeh dadi garing.Manungsa mung bisa manggon ing guo 5Km saka permukaan.Ora ana srengenge.Tanah iku...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3