. Layanan - LumLux Corp Co., Ltd.
  • spanduk
Jeneng berkas Wektu Rilis Jinis File Ngundhuh
Download Informasi Produk LUMLUX Liyane >> >>

Pasar Internasional

"Ngrawat jagad, reputasi asale saka kualitas."Kanggo dangu, perusahaan wis mbayar manungsa waé gedhe kanggo kerjasama loropaken karo pelanggan.
Njamin kualitas lan layanan, ngurmati pakurmatan, lan kanthi mangkono menang dateng lan dhukungan saka pelanggan.Kerjasama ekstensif karo kanca-kanca lan nuduhake kamakmuran uga dadi usaha sing paling tulus.

Pasar Domestik

LUMLUX bakal terus netepi filosofi perusahaan "integritas, dedikasi, efisiensi, lan menang-menang"
Kita bakal bisa bebarengan karo partners sing kasengsem ing sistem cahya Ponggawa tetanèn kanggo bisa bebarengan kanggo mangsa bangunan informasi tetanèn lan modernisasi!