• banner
Jeneng File Rilis Wektu Jinis File Download
Download Informasi LUMLUX Luwih Luwih >> >>

Pasar Internasional

"Ati-ati kanggo jagad iki, reputasi asale saka kualitase." Wis suwe, perusahaan iki menehi perhatian banget marang kerjasama sing ramah karo para pelanggan.
Kualitas lan layanan jaminan, ngurmati kehormatan, mula bisa dipercaya lan dhukungan saka para pelanggan. Kerjasama sing jembar karo kanca lan nuduhake kemakmuran uga dadi tujuan sing paling tulus.

Pasar Domestik

LUMLUX bakal terus ngetutake filosofi perusahaan "integritas, dedikasi, efisiensi, lan win-win"
Kita bakal makarya bebarengan karo mitra sing kepengin sistem lampu tiruan pertanian supaya bisa kerja bareng mbesuk kanggo nggawe informasi pertanian lan modernisasi!