• banner

LumLux
Corp.

HID lan LED tuwuh lampu

LumLux wis netepi filosofi sing nyisipake tumindak kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuwatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa. Perusahaan terus nambah proses manufaktur, nyusun produksi lan baris uji kelas siji ing dunya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing saubengé, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing bermutu lan standar.

  • Blaze

    Blaze

    Jangka wektu pembayaran: Bisa uga ana bedane ing antarane para pelanggan. Biasane, setoran 30% kanthi T / T, saldo 70% sadurunge dikirim.

  • 660W/1000W LED Smart Lighting Fixture

    660W / 1000W Lampu Lampu LED sing cerdas

    ● Disipasi panas sing apik

    ● Stvips Lampu Betweer Space sing Bisa disetel

    ● Ngirit energi 40% tinimbang Sistem HID Tradhisional

    ● Dimmable

    ● Nyepetake efek tanduran kanthi efektif

    ● Instalasi sing gampang

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum bisa disetel

    ● Cocog kanggo woh-wohan, sayuran lan kembang

  • M24 CMH Series

    Seri M24 CMH

    ● Efisiensi tinggi, hemat energi

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Rendering warna sing unggul (CRI), PPF sing paling dhuwur mundhak

    ● Panjang gelombang Ultraviolet lan abang

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • M94 HPS/CMH Series

    Seri M94 HPS / CMH

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • 300W LED Flat Lighting Fixture

    Lampu Lampu LED 300W LED

    ● Disipasi panas sing apik

    ● Ngirit energi 40% tinimbang Sistem HID Tradhisional

    ● Nyepetake efek tanduran kanthi efektif

    ● Tingkat IP: IP40

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum sing bisa disetel

    ● Cocog kanggo sayuran, woh-wohan lan kembang godhong

  • Z2 Die-cast HPS/CMH Series

    Z2 Die-cast HPS / CMH Series

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • Z7 Die-cast HPS/CMH Series

    Z7 Die-cast HPS / CMH Series

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • 200W LED Top Lighting Fixture

    Lampu LED Top 200W

    ● Disipasi panas sing apik

    ● Daisy -chain

    ● Ngirit energi 40% tinimbang Sistem HID Tradhisional

    ● Nyepetake efek tanduran kanthi efektif

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum sing bisa disetel

    ● Cocog kanggo woh-wohan, sayuran lan kembang

  • 30W LED Light Fixture

    Lampu Lampu LED 30W

    ● Disipasi panas sing apik

    ● Kontrol cerdas

    ● Ngirit energi 40% tinimbang Sistem HID Tradhisional

    ● Tingkat IP: IP65

  • M24 CMH Series

    Seri M24 CMH

    ● Efisiensi tinggi, hemat energi

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Rendering warna sing unggul (CRI), PPF sing paling dhuwur mundhak

    ● Panjang gelombang Ultraviolet lan abang

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

     

  • Digital lighting Controller

    Controller cahya digital

    ● Ngalih adoh lan nyuda ballast

    ● Kontrol nganti 200 ballast

    ● Fungsi sunrise lan surup

    ● Pemantauan lan kontrol suhu nyata-wektu

    ● Ngontrol ballast kanthi pirang-pirang watt

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Indikasi LED

  • Z2 Die-cast HPS/CMH Series

    Z2 Die-cast HPS / CMH Series

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE