BANNER2
banner4
BANNER1
BANNER3

LumLux Corp.

HID lan LED
tuwuh lampu LumLux
Corp.

Wiwit didegaké ing taun 2006, Lumlux wis darmabakti kanggo perlengkapan pencahayaan efisiensi tinggi lan kontroler ing cahya tambahan Pabrik lan lampu Public. Produk pencahayaan tambahan tanduran wis akeh ditrapake ing Eropa lan Amerika lan wis menang reputasi global lan reputasi global kanggo industri pencahayaan China.

Kanthi pabrik standar sing nutupi luwih saka 20.000 meter persegi, Lumlux duwe luwih saka 500 staf profesional saka macem-macem bidang. Sajrone pirang-pirang taun, gumantung karo kekuwatan perusahaan sing padhet, kemampuan inovasi sing durung entek lan kualitas produk sing apik banget, Lumlux wis dadi pimpinan industri.

  • vision:Using Intelligent Power Supply to Create a Better Future  vision:Using Intelligent Power Supply to Create a Better Future

    Visi perusahaan

    sesanti: Nggunakake Sumber Daya Cerdas kanggo Nggawe Masa Depan sing Apik

  • Become a world-class intelligent power supply manufacturer, providing stable and efficient intelligent power supply products and servicesBecome a world-class intelligent power supply manufacturer, providing stable and efficient intelligent power supply products and services

    Misi perusahaan

    Dadi produsen pasokan listrik cerdas kelas dunia, nyedhiyakake produk lan layanan tenaga listrik cerdas sing stabil lan efisien

  • People - oriented users first innovation reachPeople - oriented users first innovation reach

    Filsafat bisnis

    Pangguna berorientasi kaping pisanan tekan inovasi

  • Integrity, Devotion, Efficiency, ProsperityIntegrity, Devotion, Efficiency, Prosperity

    Nilai inti

    Integritas, Pengabdian, Efisiensi, Kemakmuran