Intelektualisasi Manufaktur Lampu Tuwuh LED ing Lumlux

●Aworkshop produksi utomatic kanggo LED tuwuh cahya.

Iki dirating minangka bengkel demonstrasi cerdas provinsi dening pemerintah.

图片1

Kanthi tekane jaman Industri 4.0, manufaktur cerdas wis dadi tren sing ora bisa dihindari kanggo pangembangan pabrikan tradisional.Lumlux aktif ngetrapake upgrade bengkel produksi manufaktur cerdas, ngluncurake sistem terintegrasi cerdas E-SOP, ngenalake robot dispensing otomatis, tangan penanganan mekanik bionik, lan garis penuaan lampu tes pertumbuhan LED kabeh digital.Garis produksi cerdas kanggo manufaktur lampu LED kabeh-digital, saka sistem manajemen cerdas nganti integrasi peralatan manufaktur cerdas, wis rampung, lan kabeh baris wis digunakake.

图片2

 

●E-SOP Intelligent Integrated System.

图片3

Papat prinsip: Persetujuan tanpa kertas, Proses sing katon, Manajemen cerdas, Produksi sing efisien.

Minangka bagéan saka strategi upgrade saka Lumlux Intelligent Manufacturing Workshop, sistem iki ndhukung persetujuan, Manajemen lan ditokake saka instruksi karya elektronik, kang bisa muter gambar, Word, Excel, PPT, animasi video lan file liyane.Manajemen elektronik wis ningkatake kurs baris produksi.Sistem E-SOP uga nggabungake sistem telpon Andon, inspeksi titik peralatan lan fungsi pemantauan anti-statis ESD kanggo ngoptimalake proses produksi kanthi akeh cara, saéngga ningkatake efisiensi manajemen produksi lan kualitas produk.

图片4

 

●Intelligent Assembling Line kanggo LED Grow Light

Garis perakitan cerdas kanggo lampu tuwuh LED, kanthi "kecerdasan" minangka inti, nggabungake sistem operasi OT, teknologi digital IT lan peralatan otomatisasi AT, nyambungake tautan utama manufaktur cerdas liwat sistem terpadu kontrol cerdas, lan nggawe ekologi IOT industri anyar ing njero. pabrik.Ing ngisor iki sawetara piranti cerdas:

Robot penanganan mekanik bionik:Operasi bionik produksi efisiensi dhuwur, Aman lan cerdas.

Ing produksi cerdas, robot dienalake kanggo ngganti tangan manungsa kanggo ngrampungake operasi sing rumit, monoton, lan kerep ing macem-macem lingkungan sing kompleks, njamin kualitas lan safety produk gedhe lan gedhe ing proses penanganan lan ngirit biaya tenaga kerja.

图片5

 

Robot dispensing lem:360 ° operasi, proses olahan, produksi efisien.

Minangka proyek upgrade cerdas ing Lumlux, robot dispensing lem bisa ngrampungake proses sing ora bisa ditindakake manungsa.Iki nambah efisiensi produksi lan kualitas produk, ing wektu sing padha, nyuda biaya lan ngirit tenaga kerja.

图片6

 

Kabeh-digital garis tuwa katon:Kontrol cerdas, Sinkronisasi data wektu nyata, Analisis data gedhe.

Layar tutul pusat kontrol listrik lan sistem kontrol PLC diadopsi, sing bisa nyinkronake koleksi data wektu nyata lan analisis data saiki, voltase, beban lan data liyane liwat kontrol digital ing proses penuaan produk, ndeteksi paramèter lan kinerja produk. kanthi akurat lan efisien, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi.

1b0e09b6

 

●SMT Manufaktur Workshop.

Bengkel manufaktur SMT nduweni 5 jalur produksi tembelan otomatis, ngadopsi peralatan canggih internasional, lan nduweni kapasitas patching papan sumber lampu LED 1.2M, sing bisa entuk output saben dina 2.2 yuta poin SMT.Panggunaan baris produksi otomatis SMT wis èfèktif nambah efficiency produksi massal produk, lan suda tingkat cacat produk nalika nyimpen biaya pegawe.

Ing 2020, bengkel manufaktur SMT bakal nindakake "Proyek Hubungan Masyarakat Kembar Digital kanggo Ngoptimalake Proses Produksi" saka proyek khusus "Industri Provinsi Jiangsu lan Transformasi Industri Informasi lan Nganyarke" sing diwiwiti dening Departemen Industri lan Teknologi Informasi Provinsi Jiangsu, lan proyek kasebut. wis rampung ing Oktober 2021.

图片7

Deleng introduksi ing ngisor iki kanggo Proyek Khusus Transformasi Industri lan Informasi Provinsi Jiangsu lan Nganyarke.

Jeneng proyek: Proyek riset kembar digital kanggo optimalisasi proses produksi

Unit Manajemen Proyek: Dinas Perindustrian dan Teknologi Informasi Provinsi Jiangsu

Proyek Undertaker: Lumlux Corp.

Ing Oktober 2021, riset teknologi kembar digital sing gegandhengan wis rampung kanggo mujudake model simulasi, integrasi otomatisasi proses produksi, lan optimalisasi proses produksi:

◆ Madegake model pemetaan rong arah digital lan simulasi saka proses produksi industri, lan teknologi konstruksi kembar digital;

◆ Kawangun kemampuan kanggo ngetung lan ngatasi model, kemampuan kanggo nggabungake kembar digital saka baris produksi karo otomatis lapangan, lan ndhukung protokol lapangan industri mainstream lan specifications sambungan;

◆ Dibangun otomatisasi ing situs lan kapabilitas layanan terpadu, lan nduweni kemampuan kanggo nindakake verifikasi aplikasi adhedhasar manajemen kabeh proses produksi (tuku, produksi, inventaris, transportasi, lan liya-liyane).

◆ Nggawe sistem kembar digital industri khas lan ijol-ijolan data karo sistem informasi bisnis utama kayata CRM, ERP, WMS, MES, lan sapiturute ing kabeh pabrik.

图片8


Wektu kirim: Dec-02-2021