LumLux
Corp.

Lampu HID lan LED tuwuh

LumLux wis netepi filosofi nembus sikap kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa.Perusahaan terus-terusan nambah proses manufaktur, nggawe garis produksi lan tes kelas pertama ing donya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing kabeh cara, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing berkualitas lan standar.

  • Perlengkapan Lampu HPS 1000W Anyar, Seri Z11

    Perlengkapan Lampu HPS 1000W Anyar, Seri Z11

    -Knob/dimming kapisah: 60%-1 15%
    -Sinyal RJ universal port nyambungake
    -Kompatibel kanggo contolling sinyal analog terpusat
    -Pengiriman optik sing bisa dicopot
    - Teknologi wiwitan sing alus
    -Perlindhungan lengkap lan sistem re-strike

  • Z7 Die-cast HPS/CMH Series

    Z7 Die-cast HPS/CMH Series

    ● Rampung bisu lan boros panas maksimum

    ● RF shielding

    ● Indikator status LED

    ● Perlindhungan lengkap

    ● Teknologi wiwitan sing alus

    ● teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem re-strike

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL/BLV/Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol cahya digital Lumlux

    ● Premium 95% interior hammertone aluminium reflektif

    ● Sistem DE terlampir njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC&CSA / CE

  • Seri M94 HPS/CMH

    Seri M94 HPS/CMH

    ● Rampung bisu lan boros panas maksimum

    ● RF shielding

    ● Indikator status LED

    ● Perlindhungan lengkap

    ● Teknologi wiwitan sing alus

    ● teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem re-strike

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL/BLV/Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol cahya digital Lumlux

    ● Premium 95% interior hammertone aluminium reflektif

    ● Sistem DE terlampir njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC&CSA / CE

  • 200W LED Top Lighting Fixture

    200W LED Top Lighting Fixture

    ● boros panas apik

    ● Daisy -chain

    ● 40% Energy- nyimpen saka Traditional HID System

    ● Efektif nyepetake wektu wutah tanduran

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum sing bisa disesuaikan

    ● Cocog kanggo woh-wohan, sayuran lan kembang

     

  • 50W / 80W / 120W LED Inter cahya

    50W / 80W / 120W LED Inter cahya

    ● boros panas apik

    ● Daisy -chain

    ● 40% Energy- nyimpen saka Traditional HID System

    ● Efektif nyepetake wektu wutah tanduran

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum sing bisa disesuaikan

    ● Cocog kanggo woh-wohan, sayuran, kembang lan jamu