• banner

LumLux
Corp.

HID lan LED tuwuh lampu

LumLux wis netepi filosofi sing nyisipake tumindak kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuwatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa. Perusahaan terus nambah proses manufaktur, nyusun produksi lan baris uji kelas siji ing dunya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing saubengé, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing bermutu lan standar.

  • M24 CMH Series

    Seri M24 CMH

    ● Efisiensi tinggi, hemat energi

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Rendering warna sing unggul (CRI), PPF sing paling dhuwur mundhak

    ● Panjang gelombang Ultraviolet lan abang

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

     

  • Digital lighting Controller

    Controller cahya digital

    ● Ngalih adoh lan nyuda ballast

    ● Kontrol nganti 200 ballast

    ● Fungsi sunrise lan surup

    ● Pemantauan lan kontrol suhu nyata-wektu

    ● Ngontrol ballast kanthi pirang-pirang watt

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Indikasi LED

  • Z2 Die-cast HPS/CMH Series

    Z2 Die-cast HPS / CMH Series

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • M94 HPS/CMH Series

    Seri M94 HPS / CMH

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • Z7 Die-cast HPS/CMH Series

    Z7 Die-cast HPS / CMH Series

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • Z10 Die-cast HPS/CMH Series

    Z10 Die-cast HPS / CMH Series

    ● Pangopènan sing gampang, tanpa mateni lampu kasebut

    ● Super-tipis, cocok banget kanggo plafon sing kurang

    ● Disipasi panas maksimal lan bisu

    ● Proteksi RF

    ● Indikator status LED

    ● Proteksi lengkap

    ● Teknologi wiwitan alus

    ● Teknologi wiwitan acak

    ● Pangaturan frekuensi otomatis

    ● Sistem mogok maneh

    ● Kompatibilitas lampu (AUVL / BLV / Philips)

    ● Kompatibel karo kontrol lampu digital Lumlux

    ● Interioré hammertone aluminium reflektif 95% premium

    ● Sistem DE tertutup njamin fokus lan kesesuaian sing apik

    ● garansi 3 taun

    ● Sertifikasi FCC & CSA / CE

  • 200W LED Top Lighting Fixture

    Lampu LED Top 200W

    ● Disipasi panas sing apik

    ● Daisy -chain

    ● Ngirit energi 40% tinimbang Sistem HID Tradhisional

    ● Nyepetake efek tanduran kanthi efektif

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum sing bisa disetel

    ● Cocog kanggo woh-wohan, sayuran lan kembang

     

  • 50W/80W/120W LED Inter lighting

    Lampu 50W / 80W / 120W LED Inter

    ● Disipasi panas sing apik

    ● Daisy -chain

    ● Ngirit energi 40% tinimbang Sistem HID Tradhisional

    ● Nyepetake efek tanduran kanthi efektif

    ● Tingkat IP: IP65

    ● Luminaire Profesional

    ● Spektrum sing bisa disetel

    ● Cocog kanggo woh-wohan, sayuran, kembang lan jamu