LumLux
Corp.

Lampu HID lan LED tuwuh

LumLux wis netepi filosofi nembus sikap kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa.Perusahaan terus-terusan nambah proses manufaktur, nggawe garis produksi lan tes kelas pertama ing donya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing kabeh cara, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing berkualitas lan standar.