• banner

LumLux
Corp.

HID lan LED tuwuh lampu

LumLux wis netepi filosofi sing nyisipake tumindak kerja sing ketat menyang saben tautan produksi, kanthi kekuwatan profesional kanggo nggawe kualitas sing luar biasa. Perusahaan terus nambah proses manufaktur, nyusun produksi lan baris uji kelas siji ing dunya, nggatekake kontrol prosedur kerja utama, lan ngetrapake peraturan RoHS ing saubengé, supaya bisa mujudake manajemen produksi sing bermutu lan standar.